понеделник, 7 декември 2015 г.

Новите модели мъжко бельо в www.queerwear.net - стилни слипове и боксерки от най-високо качество

Както обикновено в нашия онлайн магазин за мъжко бельо и бански отново сме най-актуални на пазара и точно сега преди Коледа ще ви предложим най-доброто и най- новото от света на мъжкото бельо. Зареди ли сме страхотни нови модели от марките aussiebum, Andrew Christian, ADDICTED, ES Collection и Modus Vivendi
В тази публикация ще ви представим само няколко слипа и боксерки, просто защото не можем да публикуваме снимките на всички 60 нови модела мъжко бельо.

Първия модел бельо е мъжки бикини DAYTONA от ES Collection  - много мека материя, приятна на допир, леко лъскава, ще ви накара да се увствате удобно не само в кожата си, но и в бельото си. Средно дебел ластик и изрязани крачоли позволяват да имате максимална свобода:








Уникален нов модел дълги боксерки е вече наличен в нашия онлайн магазин за бельо. Стилен, плътно следва анатомията на вашето тяло, с повече място за пакета, страхотна текстура на плата, лимитирана серия с ограничена наличност, произведен в Барселона:












Нов модел мъжки клин в черен цвят с бели кантове на крачолите и повече пространство за пакета. Ще ви топли в зимните дни и е много секси. Може да се носи и като домашно облекло. Произведен в Австралия, лимитирана серия с ограничена наличност:
























Очаквайте скоро и един модел мъжко бельо, който ще бъде истинско земетресение 9 по Рихтер :)











Няма коментари:

Публикуване на коментар