вторник, 31 март 2015 г.

25% по-ниски цени за предпоръчка на мъжки бански ADDICTED до средата на април

Здравейте, приятели!  Искаме да ви предложим последните модели мъжки бански на испанската марка АDDICTED за пролет лято 2015 година. Само до средата на месец април можете да направите вашата поръчка  за избран от вас модел, цвят и размер. Разполагаме с над  20 различни модела всеки от тях с по няколко цвята. Сега за нашите клиенти на преференциална по-ниска цена(  до 25% намаление ) за поръчка до средата на април. Влезте в нашия онлайн магазин и направете своя избор сега!







Испанската марка ADDICTED  e сред най-престижните и търсени в света на мъжките бански и бельо. Продуктите на марката се произвеждат във фабриките в Барселона  и Лисабон, под много строг качествен контрол. Ние от онлайн магазина www.queerwear.net сме официални дистрибутори за територията на България. Нашата мисия е да предложим на нашите клиенти възможно най-доброто от мъжкото бельо и бански, защото вярваме, че българският мъж не е второ качество европеец.

Предлага ме ви модели в по няколко цвята от всички възможни размери , на преференциални по-ниски цени, само сега. Офертата е валидна до средата на април. Не чакайте последния момент, крайният срок е ориентировъчен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар