понеделник, 28 юли 2014 г.

Мъжки бански прашки и дълги бански за по-слабите мъже и момчета



Банските и бельото винаги са показвали сексуалната нагласа на хората, както и техните интимни настроения. Изборът им издава сексуалните ви възприятия и дава възможност за еротични фантазии и разкрепостеност в секса.
Мъжки прашки бански костюми са едни от най-търсените напоследък бански за мъже. Този уникален дизайни показва мъжкотяло в най-добрата светлина с помощта оскъдното покритие, което предлага и плътно прилепващата материя от която са направени.Тази комбинация от дизайн и материя създаваефект, който няма втори по рода си.











Факт е, че мъжете в прашки се славят като по-разкрепостени и освободени, при тях няма задръжки и правила. Табута в секса няма, всичко е позволено и  задължително трябва да се експериментира. Мъжете в прашки могат да ви дадат в секса онова, което не може да постигне никой друг. Днес прашката не е само название на „хладното оръжие” и средство за лов на дивеч, както е било в праисторическите времена, а сега мъжът я използва за облекло пазейки  един друг вид „Звяр”. И като стана дума за „Звяра”, лято е и трябва да се погрижим и за него. За всеки модел бельо и бански си има време и място, включително и за мъжките прашки.
Има много причини да носим мъжки прашки през летния сезон.








Прашките са най-минималистичния вариант покритие за мъже, което предлага желаната подкрепа.
Прашките върнаха сексапила в банските костюми. Друго голямо предимство е, че позволяват на кожата на дупето да диша. Мъжките прашки често се определят като еротично или фетиш бельо. Някои от тях са покрити, но повечето се изработват без подплата, за да бъдат по-леки и удобни. От естетична гледна точка в  горещи летни дни, прашките и всички видове оскъдно бельо, като джокс или бандаж носят своята полза, заради тяхното минимално покритие. Така ще избегнете запарването около генеталиите и обилното потене. По същите причини са удобни за носене и през целия ден, по време на работа или на тренировка.









Този стил предлага разнообразие от едноцветни плътни разцветки, комбинация от цветове, вълнуващи комбинации от принтове с флорални и животински мотиви от които да изберете.
Нека бъдем
честни: не всеки е готов да облече прашкибански. Много мъже се страхуват, че тези видове бански костюми ще бъдат неудобни, но ние сме готови да се обзаложим, че накрая ще останете доволни, след като започнат да прииждат рояците от почитатели

Друг популярен вид бански са тинейджърските дълги бански, подходящи за младите мъже и по-слабите мъже и момчета. Те са предназначени да предадат едно по-спортно и атлетично излъчване на младежката фигура, прикриват по-слабите и кльощави крака, както и евентуални проблеми по кожата в областта на бедрото.Продаваме ги в различни цветове - бял, син,черен, дори и розов.








Няма коментари:

Публикуване на коментар