неделя, 2 февруари 2014 г.

Марково мъжко бельо и бански - оригинален подарък за мъжете с вкус. Подарък за св.Валентин за мъже и момчета

Трифон Зарезан вече е готов да вдигне наздравица, Купидон е полирал любовните си стрели и очаква някой да се изпречи на мерника му, а вие имате проблем .... какво да подарите на любимият ви мъж за Свети Валентин? ( влез тук и купи : www.queerwear.net) Определено намирането на подарък за половинката ви е трудно.Последно време хубавото марково бельо се превръща в търсен и предпочитан подарък, както за жени, така и за мъже.Удобството на малкия обем, привлекателността на доброто качество съчетано с нещо нетрадиционно и секси са основните предимства на бельото, като подарък за рождени дни, коледа и най-вече за св.Валентин – празника на любовта. Ако сте избрали да подарите на любимия си мъжко бельо или бански, продължете да четете … Бихте могли да му подарите скучно и нискокачествено бельо от кварталния магазин, или бихте могли да инвестирате в някое достойно дизайнерско бельо. Щом ще пазарувате за гаджето или съпруга, мислете за него като за подарък за себе си! Все пак е денят на виното и любовта и можете да се възползвате и двамата от неговия подарък. Но откъде да започнете? За да ви помогнем да решите проблема си сме ви приготвили няколко предложения според това, какъв тип е той и какво харесва. За мъжете с вкус към модата Andrew Christian Retropop слипове и боксерки: Тези слипове и боксерки имат спортен Retro дизайн от 70-те. Отворите на краката са извити и придават страхотна форма на мъжките бедра . Коланът е брандиран с големи букви , което го прави уникален. Предната част на бельото разполага технология „Покажи Го!”, която осигурява стабилна поддръжка на пакета и допълнително повдигане.
Нещо простичко за добра форма Не всеки мъж иска младежки дизайн с технология за уголемяване, за да се перчи, а нещо по-просто , добре прилепнало и удобно. Тук са някой от бестселърите в тази област” ADDICTED Curves Тези слипове има извити отвори на крачолите, които позволяват по-свободно движение и по-добро прилягане по крака. Моделът е снабден с ниска талия и еластичен колан с брандирано лого на марката. Предлагат се в кралско синьо , тъмно с бял кант.
Andrew Christian Naked Колекцията „Почти гол” предлага широка гама от модели мъжко бельо в различни стилове и цветове. Кройката на бельото създава в предната част интимен джоб, в кой пакет на момче пада естествено и свободно. Това позволява на пакета, за да се „мотае” свободно, без смачкване, по-малко изпотяване, по-малко стягане - много по-удобно и естествено. Материята на тази серия е направен с бамбуково влакно, което го прави супер мек и луксозно на допир.
Нещо с технология Andrew Christian Trophy Boy Всеки мъж обича някой да гали егото му и тук перфектното решение как да го направите! Колекцията Trophy Boy е проектирана за добре надарените мъже. Подобно на колекцията „Почти гол”, тя също има интимен джоб , която позволява на мъжа да мотае свободно достойнството си. Но с тази колекцията, свободата вие безгранична. Всеки добре надарен мъж има тези проблеми с бельото - тясно пространство , което го прави неудобено за носене и доста горещо и потни . Серията Thropy Boy предоставя допълнително още по-просторно пространство за пакета на мъжа, където той може да полегне в изобилие от пространство . Материята е от изключително мека бамбукова нишки и коприна . Бельото се предлага в широка гама от цветове, както черни и ярки цветове , и разполагат с прекрасен двуцветен кант контрастиращ около бедрата .
ADDICTED AD Push Up Boxer Това са едни от най-продаваните боксерки. Боксерът има къс, стилен крачол. Предната част на боксерките разполага със система под формата на подкова форма, която избутва пакет нагоре и осигурява подкрепа. Повдигане на пакета от тялото помага за намаляване на залепването, мачкането, изпотяването и в някои случаи лоши миризми.
Нещо дръзко Не е нужно да говорим твърде много за това, дизайните на това бельо говорят сами за себе си! Червено, розово и лилаво – Вкарайте го в романтично настроение
Бельо за повдигане на пакета – накарайте го да се гордее и погъделичкайте егото му
Коплира, кожа, латкс или мрежа - нещо пикантно за спалнята

Няма коментари:

Публикуване на коментар