вторник, 15 май 2012 г.



 QueerWear- магазин за мъжко бельо. Ние имаме амбицията да продаваме секси мъжко бельо за сладури. Ако се чувствате "различен", секси , ако спортувате и приятелите ви тайничко и със завист ви наблюдават в съблекалнята, ако "събирате" погледите на жените около вас, ние имаме бельото от което се нужадете, за да бъдете още по неустоим.
 
Нашите продукти са създадени от най- добрите компании в света за дизайн и производство на луксозно мъжко бельо.Уникалните комбинации от висококачествен памук,коприна,ликра,еластан са направени така ,че удобно да обхващат анатомията на тялото ви и да загатват дискретно за всички възможности ,които то предлага. Различните системи за повдигане на пакета ви,ще ви направят много по самоуверен и мъжествен.
 
Ние продваме най-добрите модели на aussieBum,Calvin Klein,Andrew Christian,N2N Bodywear,C-in2, на достъпни цени с безплатна доставка и гаранция за качество.
  Ако сте сладур, секси,обичате  да спортувате имате хубаво секси тяло и привличате погледите жени и мъже, това е вашият магазин-тук продаваме бельо само за Вас!!

1 коментар: