петък, 4 юли 2014 г.

Мъжки бански шорти и прилепнали бански боксери от Andrew Christian

Нови предложения от колекция бански Andrew Christian Лято 2014

Банските
Andrew Christian са известни със своя дизайн и превъзходно качество на материалите. Предлага се в широка гама от стилове за всеки по нещо – плувки, бикини, бански шорти, боксер бански и прочее .
Една от причините ние от
queerwear.net ( и нашите клиенти) да харесваме толкова много бански костюми на Andrew Christian е защото те улавя духът на лятото, играта  и забавлението. Перфектен пример за това са банските Авалон, който са решени, като широк слип, леко отворен от към бедрата в комбинации от тюркоазено синьо и черно с бели кантове, черно с бели кантове и тъмно синьо, бяло и червени кантове. Класа  и сексапил, когато става въпрос за банските на Andrew Christian.





Ярките шарки и забавния дизайни изглеждат страхотно, но нищо не може да бъде по-секси от плитки оформящи задника бански. Движейки се по пясъка в този бански гарантирано ще бъдете забелязани и дори може погрешно да ви вземат за спасител! Секси и цветен дизайн с елегантни линии от гладък найлон и смес от ликра.




Не всеки се чувства удобно в плътно прилепнали бански на плажа. За тези от нас, които са по-ретро или консервативни,
Andrew Christian предлага няколко „бижута” в колекцията си - водолази шорти. Те ни напомнят за Venice Beach през 1991, когато са били много модерни! Направени са от супер бързо съхнещ 100% полиестер микрофибър. Разполагат със джоб от зад, и са едни от малкото бански костюми, които могат да се перат машинно, т.е. в пералня. Те също така разполагат с контрастни шевове и контрастни раирани акценти за по-ретро - спортен вид. Този стил мъжки бански има обичайния шнур и мека вътрешна обвивка, за да запазите всичко безопасно на място. На разположение са в два неонови цветови варианта.




Няма коментари:

Публикуване на коментар