неделя, 29 май 2016 г.

Мъжко бельо за стриптийз

Когато чуем „мъжкобельо за стриптийз”, най-честата ни асоциация е с професионалните стриптизьори. Този вид бельо им помага в покоряването на публиката, прави ги неустоими, загадъчни и атрактивни.
Мъжкото бельо за стриптийз е най-съществената  част от облеклото на стриптизьора.  Задължително е то да бъде впечатляващо и нестандартно.




Можете ли да си представите стрптизьор да излезе на сцената с обикновени слипове или боксерки? Би било крайно непривлекателно. Ще се изгуби цялостния ефект на шоуто.
Обикновено танцьорите в нощните клубове носят поръчково еротично бельо, което е едновременно секси и с оригинален дизайн. Често за направата му се ползват лъскави материи със светещи елементи, които силно привличат вниманието на публиката.
Стрптизьорите у нас доскоро сами изработваха бельото си за стриптийз или то се правеше по поръчка в шивашки ателиета. Сега вече има множество електронни магазини, предлагащи мъжко бельо за стриптийз. Има както специализирано бельо за стриптийз, така и много модели еротично бельо, което също може да се ползва от професионалните стриптизьори.
Хит сред моделите на бельото за стриптийз  са сребристите и златисти слипове на бранда „Модус Вивенди”. В тях има хиляди сребристи или златисти метални пластини, нашити върху здрава основа от плат.
Мъжките прашки са също класически пример що се отнася до бельото, подходящо за стриптийз.
Много актуално бельо за стриптийз е и това, състоящо се от две части, като отдолу може да се носи и прашка.












Обикновено стриптийзът се свързва с плавни, възбуждащи движения. Това налага стриптизьорите да бъдат добре облечени, за да може да свалят колкото е възможноповече от дрехите си. Едновременно с това обаче няма как да се появят на сцената с палта, якета, пуловери и множество катове панталони. Затова за целта са създадени и специални костюми за стриптизьорите, които изглеждат ефектно и в същото време се състоят от много слоеве, за да се постигне максимално добрия ефект на разсъбличането по време на стриптийза.




1 коментар: