събота, 5 ноември 2016 г.

Как да подберем правилното мъжко бельо



Правилният избор на мъжко бельо е от изключителна важност – не единствено заради впечатлението, което оставяме у дамите, но и за собствения ни комфорт и добро самочувствие. Предлагаме ви 5 от основните съвети, които трябва да следвате, когато избирате мъжко бельо: 1. Заложете на разнообразието. Абсолютно никога не си купувайте няколко на брой еднакви чифта бельо. Това би могло да предизвика сериозни съмнения по повод добрата ви лична хигиена, дори и до прекратяване на отношенията с потенциална интимна партньорка. Съгласни сме, че може да останете запленен от даден модел, но ако е така – подберете го в различни цветови схеми и десени.
2. Подходящото съчетаване. Изключително добър подход е да съчетаете модела и цвета на мъжкото бельо с тези на останалата част от облеклото си. Съгласете се, че сигнално оранжеви боксерки, подаващи се изпод черния ви панталон и семпла, елегантна риза, могат да бъдат доста фрапираща гледка.
 3. Няма как да сбъркате, залагайки на елегантното и семплото. Ако желаете да създадете чудесно впечатление, спрете избора си на мъжко бельо в семпли цветове и с по-малко шарки. Можете да сте убедени, че една семпла визия на бельото само ще подчертае мъжествеността ви по един естествен и привлекателен начин.
 4. Подходящия размер. Абсолютен закон при избора на мъжко бельо е да вземете такова, което ще ви е напълно по мярка. Твърде тясното или прекалено широкото не само може да отблъсне половинката ви, но и, повярвайте, ще ви причини сериозен дискомфорт.
 5. Позволете си и доза екстравагантност. Естествено - не бихме могли да се „обзаведем“ само със скучни, еднотипни модели мъжко бельо. Затова, заложете на малко на брой, по-екстравагантни модели бельо, но нека екстравагантността в тях е само мъничък акцент – някой свеж или забавен надпис ще е чудесно „намигване“ към половинката ви, а и ще внесе разнообразие в интимния ви живот. Или пък красиво контрастиращи шевове, някое дискретно джобче – това са напълно допустими допълнения към красивото мъжко бельо. И така – когато отивате да си вземете нов тоалет, парфюм или обувки, не забравяйте да отделите и време за избора на перфектното за вас мъжко бельо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар