сряда, 15 януари 2014 г.


Новогодишните празници и еуфорията покрай тях вече отмината и както навсякъде, така и при нас започнаха големите намаления на различните марки и модели мъжко бельо. Ако посетите нашият онлайн магазин, ще откриете черни слипове от серията Quantum на N2N Bodywear. Те са изключително леки и удобни, изработени са от висококачествен оребрен памук, осигуряващ достатъчно разтегливост за по-надарените.

 

 




Също можете да откриете бели слипове и боксерки от серията
MyDay на австралийците aussieBum(австралийско дупе). Някои от нас обичат да планират целия си гардероб за седмицата. И за тези хора, аussieBum създаде  MyDay. Популярната австралийска марка за мъжко бельо въведе нова линия слипове и боксерки за всеки ден от седмицата. MyDay  е направена от специална тъкан-смес от няколко вида висококачествен памук и е проектирана с 7 привличащи погледа цветни колана. С MyDay на AussieBum ще изпъкнеш в кварталния фитнес и всички ще ти завиждат.



За първи път в нашия магазин правим намаление на много популярната из цяла Европа испанска марка
ES COLLECTION. Сега имате възможност да грабнете някой от слиповете  на младежката им линия - ADDICTED. Изберете между синьо-червени, жълто-черни и черно-сиви за да се чувствате секси и със самочувствие. Комфортни слипове с широк ластик, който ви прави да изглеждате по-слаб. Идеални за активните градски мъже.




http://queerwear.net/product/269/slipove-sport-addicted-v-sinyo-cherven-tsvyat.html



Тази година очакваме ново зареждане на мъжки бански. Някои от новите модели вече са при нас и буквално се разграбиха за секунди. Припомнете си слънчевите дни с
Andrew Christian - сини тийм бански с спортни контрастиращи диагонални ивици. С тези бански ще се превърнете в звездата на плажа, а защо не и в състезател в отбора по плуване. ADDICTED, кралско сини плувни боксерки "ROCKY", идеални за летните емоции на плажа или около басейна. Те са комбинация от къси панталонки и бански, могат да бъдат носени в летните месеци, без да се нуждаете от друго облекло - винаги готови за гмуркане. За тези от вас, които искат и това лято да свалят мадамите със секси мъжкарска визия.

 

http://queerwear.net/product/359/kralsko-sini-pluvni-bokserki-rocky-ot-addicted.html

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар