петък, 17 януари 2014 г.

Още веднъж за мъжките прашки с любов


                Прашките вече не са само за жени. Мъжки прашки се предлагат вече в толкова много стилове, модели, кройки, цветове и какви ли не шантави варианти.
Производителите на мъжко бельо предлагат прашки от различни тъкани , като се започне от добрия стар памук, микрофибър , естествена коприна, дори прозрачни и мрежести материи. За разлика от слиповете и боксерите, тук кройката и плата ще определят колко много или колко малко ви ще оставите на показ.














                В queerwear, ние предлагаме много варианти на мъжки прашки, включително и Y-образни, мъжки прашки с ниска талия и прашки на различни марки, включително Andrew Christian, aussieBum, Obviously и др.
                Мъжки прашки... защо?
Фетиш или просто удобство, няма значение.Продажбите на мъжки прашки са се увеличили през последните няколко години и все повече и повече мъже започнаха да ги носят.
Мъжки прашки са наистина удобни, стига да откриете такива, които ви подхождат. И най-накрая, мъжките прашки са секси. Не на всеки мъж, но на мъжете, които са в доста добра форма, повечето жени ги намират за изключително сексапилни. Така, че сега нямате причина да не добавите в интимният си гардероб поне един чифт мъжки прашки.
                Разгледайте асортимента на нашият онлайн магазин www.queerwear.net и изберете подходящият продукт за вас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар