сряда, 13 януари 2016 г.

Нови модели мъжки бански в www.queerwear.com - онлайн магазин за бански




Задължително част от облеклото на мъжете през почивните месеци са банските. Вече и при тях се наблюдава спазване на  модни тенденции и голямо разнообразие в асортимента. На първо място те трябва да са ви удобни, за да не пречат на движението при плуване, затова са разработени нови кройки, които едновременно осигуряват комфорта на вашето тяло и изглеждат секси. Коланите са прикачени  в талията по специални технологии и може да избирате между такива с ластик или с връзки и копчета.  
 Различните варианти в дължините задоволяват всеки вкус- по-дълги за по-консервативните господа и по-къси за по-смелите, както още ги наричат европейски тип.Варира и ширината на крачолите. Материите, от които са произведени новото поколение мъжки бански шорти, са бързо съхнещи и предпазват кожата от постоянното излагане на влага, меки на допир, за да не дразнят и най-чувствителните места, оставяйки усещане за копринен допир. Основните платове, които се използват за направата им са полиамид и полиестер.
  Цветовата гама също е богата и има както едноцветни модели, така и такива в комбинация от два цвята, райета или на принтове. Моделите са разкрасени с предни и задни джобове, кантове в контрастиращи цветове, връзки, щампирани емблеми или бродирано лого. Каквото и да изберете не забравяйте да подчертаете индивидуалността си.










Няма коментари:

Публикуване на коментар